Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online Heists kampen met serverproblemen

Wellicht door een te grote instroom aan spelers.

Spelers van de heist-modus in Grand Theft Auto Online melden verbindingsproblemen, nadat de langverwachte update gisteren werd uitgebracht. Bij alle versies van de game kunnen de servers mogelijk de toestroom van alle spelers tegelijk niet aan.

"We zijn ons bewust van de problemen die spelers vandaag hebben om te verbinden met GTA Online," zegt Rockstar op de support-website. "We herstellen de volledige toegang tot GTA Online zo snel mogelijk."

Vooral Xbox Live-gebruikers hebben problemen met het toetreden tot games, het aanmelden met hun Rockstar-profiel en het downloaden van reeds gekochte content. "Als je problemen hebt met het downloaden van thema's en gamerafbeeldingen: we zijn daarvan op de hoogte en lossen het zo snel mogelijk op," is te lezen op de Xbox Support-website.

Kom je Grand Theft Auto Online wel gewoon in en kun je wat hulp gebruiken bij de heists? Lees dan onze GTA Online Heists gids en tips.

Speel je GTA liever niet online? Dan ben je misschien wel wat met onze GTA 5 voor geld, wapens en auto's.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties