Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto Online beloont spelers met GTA-dollars

Wat zou jij doen met al die poen?

Rockstar heeft voor alle Grand Theft Online-spelers een verrassing in petto, want het bedrijf geeft iedereen deze maand eenmalig vijfhonderdduizend GTA-dollars. Die ontvang je simpelweg door de online modus van Grand Theft Auto 5 te spelen.

De aankondiging komt er via een tweet. Die vertelt hoe je dat in-game bedrag eenmalig ontvangt en dat het zeven dagen kan duren voordat het geld op je Maze bankrekening staat. Er schuilen verder geen verborgen addertjes onder het gras.

Het enige waar je moeite mee kunt ondervinden, is het uitgeven van het geld. Daar helpt Rockstar je bij door 40% korting te geven op nachtclubs, de B-11 Strikeforce en de drie extra Laser Weapons. Verder scoor je 35% korting op de Pegassi Oppressor en 60% op de Declasse Hotring. Daarnaast krijg je ook drie keer zoveel beloningen als je je waagt aan de business battles.

Het blijft verrassingen regenen, want op 7 mei komt Red Dead Redemption 2 naar de Xbox Game Pass. Diezelfde dag vertrekt GTA 5 van de service, dus haast je om nog snel aan de slag te gaan met alle GTA 5 cheats nu het nog kan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties