Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto 6 komt mogelijk in 2024 uit

Take-Two bereidt alvast zijn bankrekening voor.

Grand Theft Auto 6 komt mogelijk volgend jaar uit. Dat doen de nieuwste financiële cijfers van uitgever Take-Two alvast vermoeden. Het bedrijf verwacht in het volgende boekhoudkundige jaar namelijk een enorme stijging van zijn omzet.

Voor het financiële jaar 2025 - dat in april 2024 start - verwacht Take-Two een omzet van maar liefst 8 miljard dollar door de release van 'verschillende baanbrekende titels'. Ter vergelijking: in de voorbije twee boekhoudjaren realiseerde Take-Two omzetcijfers van 3,5 miljard en 5,3 miljard, dus een echt grote release is essentieel om daar nog een schep bovenop te doen.

Bekijk op YouTube

GTA 6 is voorlopig nog steeds niet officieel aangekondigd, al weten we na de GTA 6 lekken van enkele maanden terug eindelijk met zekerheid dat de game in ontwikkeling is.

Qua andere games van Take-Two weten we dat er onder andere een nieuwe Mafia en een nieuwe Bioshock in de maak zijn, maar die lijken onvoldoende om een dergelijke verhoging van de omzet te verantwoorden. Uitkijken naar de officiële aankondiging van GTA 6 dus.

Read this next