Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto 5 krijgt uitgebreidere soundtrack in nieuwe versies

Cara Delevingne opnieuw de studio in.

Grand Theft Auto 5 krijgt op de pc, Xbox One en PlayStation 4 een uitgebreidere soundtrack. Dit is duidelijk geworden nadat Cara Delevingne via haar Twitter- en Instagram-account hierover bericht heeft.

Het Britse fotomodel is bij Rockstar opnieuw de studio ingedoken voor een update van de soundtrack. Zij is in Grand Theft Auto 5 te horen als host van het fictieve radiostation Non Stop Pop FM. Het is echter nog niet duidelijk of de update ook voor de andere fictieve radiostations geldt.

Grand Theft Auto 5 heeft op de pc, Xbox One en PlayStation 4 naast een uitgebreidere soundtrack ook verbeterde texturen, lichteffecten en animaties. De game wordt dit najaar voor deze platformen verwacht. Ondetussen hebben we natuurlijk ook nog de GTA 5 cheats waar we mee aan de slag kunnen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties