Skip to main content

Grand Theft Auto 5 toont afbeeldingen van nieuwe locaties

Update: nóg meer artwork.

Al wie een pre-order voor Grand Theft Auto V plaatst, ontvangt een draagbare picture viewer. De afbeeldingen die je in dat ding kan zien werden echter al op het web gegooid. Zoals verwacht gaat het om allerlei bekende locaties uit San Andreas en omstreken.

Zo merken we onder meer Vaspucci Canals op, waar we de vele palmbomen hopelijk zullen kunnen ontwortelen. Del Perro Pier met zijn reuzenrad uit de eerste trailer van het spel staat ook op één van de afbeeldingen. Er is nog een afbeelding van Vinewood, Rockstar's interpretatie van Hollywood. We zullen ook kunnen skydiven boven de Zancudo River dat tussen een aantal bergen ligt. Op de Grapeseed boerderij zullen we tenslotte dan weer met de tractor los kunnen gaan.

De tweede trailer voor het spel was blijkbaar gepland voor deze week, maar door de orkaan Sandy die de Oostkust van Amerika teistert, zal het filmpje iets later verschijnen. De ontwikkelaar zou namelijk geen elektriciteit hebben in hun kantoorgebouwen gelegen in het getroffen New York. Rockstar heeft ook eindelijk zelf de geruchten rond de release date van het spel in de lente van volgend jaar bevestigd.

Naast de afbeeldingen uit de pre-order kijker hebben we ook nog drie stukjes artwork voor je klaarstaan.

Read this next