Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

"Gran Turismo 7 voor PlayStation 4 over twee jaar"

Game is al voor 80 procent af.

Gran Turismo 6 producer Kazunori Yamauchi zegt dat we niet al te lang meer moeten wachten op een next-gen Gran Turismo. Het zevende spel in de reeks is immers al bijna klaar.

Terwijl Gran Turismo 6 pas op 6 december voor de PlayStation 3 verschijnt, praat men bij Polyphony Digital al over diens opvolger. Dat wordt een PlayStation 4 spel die de ontwikkelaar al over twee jaar denkt af te leveren. Momenteel is Gran Turismo 7 al voor 80% klaar, vertelt hij nog. Erg vreemd, aangezien het in het verleden ettelijke jaren duurde eer de studio een opvolger wist voort te brengen.

Yamauchi is ook niet erg opgewonden over de PS4. Hij is natuurlijk krachtiger, maar volgens hem heeft de hardware van de huidige PlayStation nog genoeg mogelijkheden. Beide consoles hebben andere voordelen, maar de producer ziet vooral de online community als het belangrijkste aspect van een goede Gran Turismo.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties