Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gran Turismo 7-spelers krijgen compensatie

Polyphony Digital laat van zich horen.

Alle spelers van Gran Turismo 7 die voor 25 april inloggen kunnen gratis één miljoen credits ontvangen. Dat laat Polyphony Digital via de Playstation Blog weten. In de blog geeft de studio een reactie op de kritiek die Gran Turismo 7 heeft gekregen.

De rit sinds de launch kende voor Gran Turismo 7 veel gaten in de weg. De game bevat microtransacties waar spelers tientallen euro's uitgeven voor een auto waar je anders meer dan honderd uur voor moet spelen. Ook zijn de servers meerdere keren volledig offline gegaan waardoor de game (inclusief singleplayer) meer dan 24 uur niet speelbaar was. Gran Turismo 7 is op dit moment Sony's laagst beoordeelde game ooit op basis van de Metacritic userscore.

Cover image for YouTube videoGran Turismo 7 - PlayStation Showcase 2021 Trailer | PS5

Polyphony belooft naar de feedback te luisteren en brengt in april een update uit. Na de update ontvangen spelers sneller credits waardoor de lange weg naar een nieuwe auto wordt verkort.

"We willen iedereen bedanken voor het geduld en de feedback terwijl wij eraan werken om GT7 zo amusant en belonend voor zoveel spelers als mogelijk te maken", aldus Kazunori Yamauchi. "We proberen altijd zo goed mogelijk te communiceren zodat we samen kunnen werken om de beste race-ervaring ooit te maken".

Meer informatie over de game en de race-ervaring lees je in Carls Gran Turismo 7-review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo 7

PS4, PS5

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties