Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gran Turismo 7 campaign enkel online te spelen

Arcade mode ook offline beschikbaar.

Bij de bekendmaking van de Gran Turismo 7 releasedatum onthulde ontwikkelaar Polyphony Digital dat je de Gran Turismo 7 campaign enkel online kunt spelen. Series creator Kazunori Yamauchi licht die keuze verder toe in een interview met Eurogamer.net.

Dat spelers de Gran Turismo 7 campaign enkel online kunnen spelen, komt omdat de ontwikkelaar probeert te verhinderen dat cheaters de save files aanpassen. De enige uitzondering op die maatregel is de arcade mode. Die kun je wel altijd offline spelen. Die mode heeft namelijk geen impact op de save data van de game.

Hoewel de bovenstaande maatregel ongetwijfeld niet bij iedereen in goede aarde valt, is het toch een goede zet als je weet dat games zoals Call of Duty: Warzone met een ware cheatersplaag kampen.

Wie niet vertrouwd is met de Gran Turismo-reeks, leest best eens Sander zijn Gran Turismo Sport review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties