Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grafische opties van God of War Ragnarök op PS5 onthuld

Verschillende edities krijgen kostenplaatje.

Nu het mogelijk is om de verschillende edities van God of War: Ragnarök te pre-orderen, onthult ontwikkelaar Santa Monica Studio de grafische opties van de PlayStation 5-versie. Verder ontdek je ook wat de Jotnar en Collector's Editions kosten.

Op de website van verschillende verkooppunten staat dat spelers bij de PlayStation 5-versie kunnen kiezen tussen een 4K-resolutie aan 30 FPS of een dynamische resolutie die opgeschaald is naar 4K en draait aan 60 FPS. Verder ondersteunt de next-gen versie ook 3D audio, haptic feedback en de adaptive triggers.

De Standard Editions op PlayStation 4 en 5 kosten respectievelijk € 70 en € 80. De Digital Deluxe Edition op PlayStation 5 is 10 euro duurder en kost in totaal € 90.

De speciale Jotnar en Collector's Edition zijn nog prijziger. De Collector's Edition kost € 215, voor de Jotnar Edition betaal je maar liefst € 270.

God of War Ragnarök komt op 9 november 2022 uit voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Op onze website vind je ook meer informatie over de God of War Ragnarök release en de inhoud van de verschillende edities van de game.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Redactielid

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties