Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GOTY-editie van Fallout 3 krijgt datum

Ook DLC voor PS3-versie komt eraan.

Fallout 3 was zonder enige twijfel een van de grootste releases van vorig jaar. Het spel kreeg te maken met laaiend enthousiast reacties van gamers en Bethesda wist ook de pers te overtuigen van de kracht van haar post-apocalyptische RPG. Heel verwonderlijk is het dan ook niet dat we binnenkort een 'Game of the Year'-editie van Fallout 3 mogen verwachten.

Fallout 3: GOTY zal meer bepaald vanaf 16 oktober in de winkelrekken te vinden zijn. Het pakket bevat uiteraard het oorspronkelijk spel, maar ook de vier reeds uitgebrachte DLC-packs - Operation Anchorage, The Pitt, Point Lookout en Mothership Zeta - zijn aanwezig. Mocht je het spel dus niet in je bezit hebben, dan kunt je midden volgende maand deze ultieme editie kopen voor EUR 59,99 mocht je een PS3 of X360 in huis hebben. PC-bezitters krijgen Fallout 3: GOTY voor tien euro minder mee naar huis.

Verder is er goed nieuws voor de PS3-versie van Fallout 3. Vanaf 24 september zal Broken Steel - de eerste DLC dus - te downloaden zijn via PlayStation Network. Kort daarna, op 1 oktober om precies te zijn, verschijnen Operation: Anchorage en The Pitt online, om een week later af te sluiten met Point Lookout en Mothership Zeta.

Over de prijs van de downloadable content bestaat nog wat onduidelijkheid, maar wij gokken dat ze voor net geen tien euro per stuk over de digitale toonbank zullen vliegen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties