Skip to main content

GotY-editie Arkham Asylum komt eraan

Alle DLC gratis + 3D-capaciteiten.

Niemand had het ooit durven dromen dat Batman: Arkham Asylum zo'n groot succes zou worden. Niet alleen zijn er ongelofelijk veel exemplaren van het spel over de toonbank gevlogen, ook de gespecialiseerde pers was het unaniem eens over de kwaliteit van de game. Zo gaven wij het meest recente avontuur van The Dark Knight bijvoorbeeld een dikke negen op tien in onze review.

Heel verwonderlijk is het dan ook niet dat Square Enix besloten heeft om een Game of the Year-editie van Batman: Arkham Asylum aan te kondigen. Deze versie zal uiteraard het volledige spel bevatten, maar ook zes extra challenge maps die voorheen enkel als DLC verkrijgbaar waren.

Misschien nog het meest opvallende is dat de GotY-editie van het spel een 3D-technologie in huis zal hebben. Deze noemt 'TriOviz 3D' en laat het toe om het spel in 3D te spelen zonder dat je daarvoor een speciaal televisietoestel in huis moet hebben. Blijkbaar is het zelfs geen vereiste om een HD-TV te hebben, zolang je maar het 3D-brilletje op je neus zet. "We verhogen het diepteveld in het spel terwijl we toch het originele kleurgebruik intact houden. TriOviz 3D zorgt voor een meer pakkende spelervaring, waardoor spelers nog dieper in de gotische wereld van Arkham Asylum kunnen duiken," aldus de bedenker van de technologie.

De Game of The Year editie van Batman: Arkham Asylum zal vanaf 26 maart in de winkelrekken te vinden zijn voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Read this next