Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gotham Knights pc-systeemvereisten onthuld

Deze versie ondersteunt wel 60 fps.

Uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de systeemvereisten voor de pc-versie van Gotham Knights via de officiële twitterpagina van de game gedeeld.

Het opvallendste is dat de pc-versie van Gotham Knights in tegenstelling tot de consoleversies wel aan 60 fps draait. Verder krijgen gebruikers minimale en aanbevolen verseisten voorgeschoteld voor een resolutie van 1080p.

Om Gotham Knights op pc te kunnen spelen heb je minimaal een Intel Core i5-9600K of Ryzen 5 3600-processor, 8 GB RAM, een Geforce GTX 1660 Ti of Radeon RX 590-videokaart en 60 GB aan vrije opslagruimte op je harde schijf nodig.

Wie de titel met de aanbevolen vereisten wil spelen, moet een Intel Core i7-10700K of Ryzen 5 5600X-processor, 16 GB RAM en een Geforce RTX 2070 of Radeon RX 5700 XT-videokaart in zijn pc of laptop hebben.

Cover image for YouTube videoWhat is Gotham Knights?

Gotham Knights komt op 21 oktober uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S en vanaf 29 november kun je ook aan de slag gaan met de coöperatieve Heroic Assault-mode van Gotham Knights.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gotham Knights

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties