Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gotham Knights krijgt coöperatieve Heroic Assault-mode

Heroïsch voor 4 spelers.

Ontwikkelaar Warner Bros. Games Montreal zegt dat Gotham Knights op 29 november 2022 de gratis standalone coöperatieve Heroic Assault-modus krijgt.

Heroic Assault staat los van het verhaal van de game en is via online coöperatieve multiplayer te spelen met in totaal vier spelers. In de modus betreed je een arena-achtige omgeving, voltooi je bepaalde objectieven en versla je vijanden.

Wie daarin slaagt, gaat naar de volgende verdieping. Op de website van de game is te lezen dat er in totaal dertig verdiepingen zijn.

Bekijk op YouTube

Als laatste ontdek je via dezelfde pagina dat Heroic Assault de enige modus is die met in totaal vier spelers is aan te vatten. De verhaalmodus met maximaal twee spelers te spelen.

Dat Gotham Knights een coöperatieve mode voor vier spelers krijgt, ontdekte je eerder al in de PlayStation Store, maar wat we er precies van mochten verwachten was tot nu onduidelijk. De ontwikkelaar onthulde eerder ook dat Gotham Knights geen performance/quality mode op consoles heeft.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Gotham Knights

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties