Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gotham Knights komt waarschijnlijk naar de Nintendo Switch

Nog niet ruiterlijk toegegeven.

Superheldengame Gotham Knights krijgt waarschijnlijk een versie voor de Nintendo Switch. Dat blijkft alvast uit een aanvraag bij het Amerikaanse ratingbureau ESRB.

Naar aanleiding van de oorspronkelijke release had uitgever Warner Bros. Games al een aanvraag ingediend, maar die is sinds kort licht gewijzigd. In de ESRB-aanvraag prijkt naast de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S nu ook de Switch als beschikbaar platform.

Aan de beoordeling door het ratingbureau is niets gewijzigd. Zij zijn nog steeds van oordeel dat de game geschikt is voor tieners en volwassenen.

Belangrijk om te vermelden is dat er voor games in de cloud meestal geen beoordeling door het ESRB nodig is. Vermoedelijk komt er dus een native port naar de Switch. Eigenaars van een Switch mogen zich dus nog aan enkele nieuwe games verwachten, zelfs nu de Switch 2 waarschijnlijk in 2024 uitkomt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties