Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gotham Knights is geen vervolg op Batman: Arkham Knight

R.I.P. Batman.

Het recent aangekondigde Gotham Knights is geen vervolg op Batman: Arkham Knight. Dat laat ontwikkelaar WB Games Montreal ter verduidelijking weten aan de website comicBook.com.

"Gotham Knights is een origineel verhaal in DC's Batman-universum en is niet gelinkt aan de Arkham-serie", laat de studio aan de website weten. In het nieuwe verhaal is Batman dood en nemen Batgirl, Robin, Nightwing en Red Hood zijn taak als beschermer van Gotham City over.

Ontwikkelaar Rocksteady Studios heeft daarentegen laten weten dat Suicide Squad: Kill the Justice League wel een 'voortzetting van het Arkhamverse' is. Hoewel de game niet rondom Batman maar Task Force X draait, worden wel een aantal verhaallijnen van personages in de Arkham-games voortgezet.

Afgelopen week was de Gotham Knights aankondiging, maar werd ook Suicide Squad: Kill the Justice League onthuld. De release van de games staat voor respectievelijk 2021 en 2022 gepland.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties