Skip to main content

Gotham City Imposters krijgt stiekem een gratis versie op Steam

Een release die even sneaky is als Batman zelf.

Uit het niets stond er vanmorgen plots een gratis versie van Gotham City Imposters op Steam te blinken. Nou ja, als je expliciet achter het spel zou gaan zoeken in de database van het PC-platform tenminste. Wij wisten niet dat er een gratis versie van deze class-based shooter zat aan te komen en we denken dat uitgever Warner Bros. het waarschijnlijk ook niet eens wist.

Maar goed, de game was er en dus gingen we op onderzoek uit. De game die officieel Gotham City Imposters: Free to play heet, lijkt op het eerste zicht het volledige pakket aan functionaliteiten dat in de betalende versie zit, vrij te geven aan iedereen die het spel installeert. Er zijn wel een boel DLC-pakketten opgedoken die je voor enkele euro's een XP-boost of een bepaald voorwerp opleveren. Of spelers die de DLC kochten voor de betalende versie die content ook in de gratis versie zullen krijgen, is nog onbekend.

Onze raad: start Steam op en haal dit spelletje binnen. Het is zeker geen perfect spel, maar het heeft wel leuke wapens en een ongelofelijk uitgebreide customizer voor je personages. En hey, het is gratis, dus wat heb je te verliezen? De enige verliezers hierbij zijn de mensen die onlangs het spel kochten, want zover we weten krijgen zij geen compensatie voor het geld dat ze eraan uitgaven.

Read this next