Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Google Stadia Pro twee maanden gratis uit te proberen

Maatregelen worden nog draaglijker.

Om de coronacrisis door te komen deelt Google in veertien landen gratis Stadia Pro-abonnementen uit. Die zijn twee maanden geldig. Ook in België en Nederland kun je het Pro-abonnement momenteel kosteloos uitproberen.

Wie zich voor zo'n abonnement aanmeldt, krijgt onmiddellijk toegang tot negen games, waaronder GRID, Destiny 2: The Collection en Thumper. Voor andere games moet je nog steeds afzonderlijk betalen. Let wel op, want ook voor de gratis testversie heb je een MasterCard of Visa-kaart nodig. Zegt de proefversie je uiteindelijk niets, dan krijg je te allen tijde de kans om je gratis lidmaatschap op te zeggen.

Bekijk op YouTube

Om de downloadsnelheden te garanderen, verlaagt Google de resolutie van het beginscherm van 4K naar 1080p. Volgens het bedrijf merk je dat amper wanneer je de service gebruikt op je desktop of laptop. Hou je graag zelf je dataverbruik in het oog, dan kun je via de instellingen je limieten bepalen. Naast Google heeft ook Sony overigens de downloadsnelheden door de Coronacrisis vertraagd. Dat doet het door met allerlei Europese en Amerikaanse providers samen te werken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Stadia

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties