Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Google: 'Stadia Pro-abonnement is geen Netflix voor games'

Eerder vergelijkbaar met PlayStation Plus of Xbox Live Gold.

Google-medewerker Andrey Doronichev heeft tijdens een AMA op Reddit nieuwe details onthuld over het Stadia Pro-abonnement voor Google Stadia. Volgens Doronichev is het niet de bedoeling om met Stadia Pro een 'Netflix voor games' te lanceren. Het abonnement is daarentegen eerder vergelijkbaar met diensten zoals PlayStation Plus en Xbox Live Gold.

Eigenaars van een Stadia Pro-abonnement krijgen gemiddeld één gratis game per maand. Zo zal bij de lancering van de dienst later dit jaar Destiny 2 gratis beschikbaar zijn. Andere games dien je dus nog steeds gewoon aan te kopen. Games die gratis naar de dienst komen terwijl je geen actief abonnement hebt, worden nadien ook niet zomaar toegevoegd aan je catalogus.

Bekijk op YouTube

Vorige maand heeft Google de eerste Stadia Pro details onthuld. Het abonnement kost 10 euro per maand en laat je toe om games te streamen aan 60 frames per seconde in een 4K-resolutie met HDR-ondersteuning.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Stadia

Video Game

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties