Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Google lanceert Play Pass-abonnement

Voorlopig enkel in de Verenigde Staten.

Google lanceert binnenkort het Play Pass-abonnement. Het abonnement is voorlopig evenwel enkel in de Verenigde Staten beschikbaar. De dienst kost 5 dollar per maand, en geeft je toegang tot meer dan 350 games en apps in de Play Store.

De Play Pass lijkt een antwoord op Apple Arcade, een gelijkaardige dienst die Apple vorige week aankondigde. Google zal maandelijks nieuwe games toevoegen aan het abonnement. Bij de lancering kun je aan de slag met onder andere Stardew Valley, Terraria, Monument Valley, Limbo, Reigns: Game of Thrones, 80 Days en Mini Metro.

Het is momenteel nog niet geweten of en wanneer de dienst naar Europa komt. In de Verenigde Staten lanceert het abonnement later deze week. Ook heeft Google onthuld dat je het abonnement kunt delen met zes familieleden.

Getagged als

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen