Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Goofy: 'Kingdom Hearts III uit in 2015'

Gawrsh! Maar Square Enix zegt nee.

De stemacteur van Goofy verklaart op Twitter dat Kingdom Hearts III nog in 2015 uitkomt. Uitgever Square Enix geeft echter aan dat de releasedatum nog niet is vastgesteld.

Bill Farmer gaf als antwoord op een vraag van een fan dat al zijn teksten voor de game inmiddels zijn ingesproken, en dat Kingdom Hearts III staat gepland voor 'ergens dit jaar.'

De tweet in kwestie is verwijderd nadat Square Enix zich ook in de Twitter-discussie mengde. Nu zegt ook Bill: "De releasedatum voor Kingdom Hearts III is nog niet aangekondigd."

Kingdom Hearts III is in ontwikkeling voor de PlayStation 4 en Xbox One. Sinds 2013 is bekend dat er officieel aan de titel wordt gewerkt, onder de hoede van regisseur Tetsuya Nomura. Hij werkte destijds ook aan Final Fantasy XV, de game die nu bijna een decennium in ontwikkeling is. Hajime Tabata heeft het overgenomen, waardoor Nomura zich volledig kan focussen op de nieuwe Kingdom Hearts.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Kingdom Hearts III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties