Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Good Old Games start Fall Insomnia uitverkoop

Zolang de voorraad strekt, op = op.

Op downloadwinkel Good Old Games is gisteravond de Fall Insomnia-uitverkoop gestart. Hierbij zijn meer dan honderd games sterk afgeprijsd. Per game is de voorraad echter gelimiteerd. Ben je er niet snel genoeg bij, dan gaat de volgende titel al in de uitverkoop.

De games die je op GoG.com koopt zijn helemaal vrij van kopieerbeveiliging en kun je dus op zoveel computers installeren als je wilt. Daarom handelt de webshop tevens niet in Steam-keys. Daarbij zijn de spellen geoptimaliseerd om af te spelen op nieuwere systemen en Windows-versies.

Zo nu en dan wordt een game in de Fall Insomnia-uitverkoop gratis aangeboden, vaak in extreem beperkte mate. Eerder werd twintig maal Rayman Origins en veertig maal Primordia binnen luttele seconden opgesnoept.

Op moment van schrijven is POSTAL 2 Complete voor $2,49 te koop met een prijsdaling van 75 procent. Onderstaande scoorde gisteren één van de 200 Baldur's Gate 2 Complete Editions voor $1,99.

De uitverkoop gaat nog door zolang de voorraad strekt. Vooralsnog is niet duidelijk wanneer dat precies is. Heb je een game gemist, dan is er een grote kans dat deze op een later tijdstip nog eens voorbij komt. Alle titels die vandaag zijn aangeboden, passeerden gisteravond ook al eens de revue.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties