Skip to main content

GoldenEye 007 Xbox achievements gelekt

Remake, remaster of re-release?

TrueAchievements kreeg onlangs een lijst met Xbox achievements van GoldenEye 007 in handen en vermoedt daarom dat de game binnenkort opnieuw uitkomt op hedendaagse consoles.

De gehele lijst bevat 55 achievements - waarvan één geheime - en is goed voor een Gamerscore van 1000 punten. Volgens de website zijn dit andere achievements dan die van de in februari 2021 ontdekte en wegens problemen met auteursrechten geannuleerde GoldenEye 007 (XBLA) remaster. Voorlopig is er verder niets bekend over deze mogelijke remake, remaster of re-release van GoldenEye 007.

GoldenEye 007 is een first-person shooter die voor het eerst in 1997 uitkwam op de Nintendo 64. In 2010 en 2011 kwamen er ook versies naar de Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360. De game zelf is gebaseerd op de gelijknamige James Bond-film uit 1995 waarin Pierce Brosnan voor het eerst de rol van de legendarische Britse spion vertolkte.

Er is ook een volledig nieuwe game in de reeks in ontwikkeling. Hitman-ontwikkelaar IO Interactive werkt namelijk aan een nieuwe James Bond-game. Die titel komt op een nog onbekende datum uit en vertelt het oorsprongsverhaal van de spion.

Read this next