Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GoldenEye 007 op 27 januari beschikbaar via Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass

ModernEye.

Nintendo en Microsoft onthullen dat de Nintendo 64-versie van GoldenEye 007 vanaf 27 januari beschikbaar is voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack en Xbox Game Pass voor Xbox One en Xbox Series X/S.

De versie op de Switch bevat de singleplayercampaign, een lokale/online multiplayer voor maximaal vier spelers en biedt ondersteuning voor breedbeeldschermen.

Xbox Game Pass-eigenaars krijgen ook toegang tot de campaign en een split-screen multiplayer voor vier spelers. Die versie bevat verder ook achievements, een 4K-resolutie, betere framerates en alternatieve controls.

Cover image for YouTube videoGoldenEye 007 – Xbox Game Pass Date Reveal Trailer

Wie de digitale versie van Rare Replay bezit, kan de Nintendo 64-versie van GoldenEye 007 vanaf 27 januari gratis downloaden. Rare Replay is een verjaardagscompilatie met 30 games van ontwikkelaar Rare en kwam in 2015 uit voor Xbox One.

Nintendo onthulde al in september 2022 dat GoldenEye 007 naar Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass komt, maar een specifieke releasedatum was er tot op heden niet. Microsoft onthulde begin deze maand ook de Xbox Game Pass games van januari.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

GoldenEye 007

Nintendo Wii

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties