Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Golden Sun toch nog dit jaar voor de DS

Nieuwe RPG verkrijgbaar rond kerst.

Een weekje geleden lieten jullie met enige spijt weten dat Golden Sun: Dark Dawn, een aankomende RPG voor de DS, waarschijnlijk pas in de loop van 2011 zou verschijnen. Vandaag heeft Nintendo de onduidelijkheid echter uit de wereld geholpen met een officiële releasedatum voor dit derde deel binnen de reeks.

Volgens de website van het blad Game Informer zou Nintendo laten weten hebben dat Golden Sun: Dark Dawn vanaf 29 november in de winkelrekken te vinden zal zijn. Gezien het hier om de Amerikaanse versie gaat gokken we echter dat het spel begin december ook bij ons te vinden zal zijn.

Verder kwam er ook nog wat nieuwe informatie boven water rond de inhoud van Dark Dawn. Blijkbaar mogen we ons opmaken voor zeventig verschillende Djinns - die zijn geesten die je magische krachten geven - die zowel binnen als buiten gevechten gebruikt kunnen worden. Dat laatste doe je onder andere om puzzels op te lossen. De verhaallijn van de derde Golden Sun zal dertig jaar na die uit deeltje twee plaatsvinden.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties