Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gog.com komt nu ook met nieuwe games

Voorwaarde: volledig DRM vrij.

Good old games maakte de laatste jaren heel wat furore door oude games te optimaliseren voor hedendaagse computers en ze aan te bieden voor een spotprijsje. Gog.com, eigendom van CD Projekt, had buiten de klassiekers slechts één "moderne" game in hun aanbod: hun eigen The Witcher 2.

Vandaag werd echter aangekondigd dat Good Old Games ook nieuwe games gaat aanbieden. Het platform gaat een applicatie die gelijkt op Steam aanbieden, en wil vooral een alternatief vormen voor de gigant(en) in het wereldje. Dit willen ze doen door alle games volledig DRM-vrij aan te bieden: geen gedoe met activatiecodes, geen Origin die je pc scant.

Managing Director Guillaume Rambourg wil tegen volgend jaar ongeveer 400 nieuwe games in het aanbod hebben, en wil daarbij vooral samenwerken met indie-ontwikkelaars.

Getagged als
Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties