Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gods & Monsters heet vanaf nu waarschijnlijk Immortals: Fenyx Rising

Herrijst met nieuwe naam.

Via de Taiwan Digital Game Rating Committee leren we dat Gods & Monsters waarschijnlijk de naam Immortals: Fenyx Rising krijgt. Dat vermoeden wordt nog versterkt door een eerdere aankondiging van Ubisoft dat de game een nieuwe naam zou krijgen.

Volgens het Taiwan Digital Game Rating Committee komt Immortals: Fenyx Rising op een nog onbekende datum uit voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game is geschikt voor spelers vanaf 12 jaar.

Naast de eerste aankondiging van Gods & Monsters en een demoversie op Google Stadia onder de naam Orpheus, is verder nog weinig bekend over de game. Hopelijk komt daar tijdens de tweede Ubisoft Forward in september verandering in.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties