Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarok dwergenrijk Svartalfheim onthuld

Kleine onthulling.

In een interview met de God of War Ragnarök level designers van ontwikkelaar Santa Monica heeft Game Informer meer over het dwergenrijk Svartalfheim onthuld.

Svartalfheim is een van de Nine Realms en is in deze sequel voor het eerst te bezoeken. Net zoals alle andere rijken ga je naar dit rijk via de doorgang in het midden van het bevroren Lake of Nine. Wie naar Svartalfheim reist, krijgt er dwergenvernuft te zien in de vorm van mijnen, kunstmatige waterwegen en grote steden.

Bekijk op YouTube

In het interview ontdek je ook nog dat Kratos geysers kan bevriezen met zijn Leviathan Axe en potten kan kapotmaken met zijn Blades of Chaos. Svartalfheim is daarnaast ook levendiger dan de rijken uit de eerste game en dat iets waar fans naar vroegen.

In een eerdere video toonde Santa Monica ook meer van de nieuwe God of War Ragnarök gevechtstechnieken. Voor meer informatie over deze titel kun je terecht bij onze God of War Ragnarök preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties