Skip to main content

God of War Ragnarök Muspelheim Seed locaties, inclusief de tweede Muspelheim Seed piece vinden

Zo krijg je toegang tot de Crucible's trials.

Je moet de Muspelheim Seed locaties in God of War Ragnarök vinden om naar de Realm of Fire te gaan, deel te nemen aan de trails en de 'The Crucible' Favour te voltooien.

In de vorige game moest je stukken cipher vinden om toegang tot deze Realm te krijgen. In God of War Ragnarök moet je de twee helften van een seed vinden. Om je daarbij te helpen, vertellen we waar je zowel het eerste als het tweede Muspelheim Seed piece kunt vinden.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Eerste Muspelheim Seed piece locatie in God of War Ragnarök vinden

Het eerste Muspelheim Seed piece in God of War Ragnarök zit in een Legendary Chest in Modvitnir’s Rig in Svartalfheim van het Dwarven Realm. Je komt in dit gebied als je de 'In Service of Asgard' Favour doet.

Modvitnir’s Rig is in het zuidwesten van de Bay of Bounty en in het westen van The Watchtower.

Wanneer je de boot hebt vastgemaakt, schakel dan de kleine Wretches uit (dit doe je erg snel met je Blades of Chaos), klim dan omhoog en gooi je bijl naar de golden circle paddle om de poort te laten zakken.

Spring naar de overkant, klim naar boven, ga rond het bouwwerk voor je, vermoord de Wretches bovenaan en open de Legendary Chest voor je om het eerste Muspelheim Seed piece te vinden.

Je bent nog niet klaar, want je hebt twee helften nodig om toegang te krijgen tot The Crucible in Muspelheim. Omdat je de locatie van het tweede seed pas later in de game kunt bereiken.

Tweede Muspelheim Seed piece locatie in God of War Ragnarök vinden

Je kunt pas bij het tweede seed piece komen, als je de tool ontgrendelt waarmee je een pad kunt maken waar de windplekken zijn. Dit gebeurt pas als je tegen het einde van de game opnieuw naar Svartalfheim gaat.

Niet verder lezen als je niet gespoiled wilt worden over wat deze tool doet!

Zij die de tool hebben vrijgespeeld, vinden het tweede God of War Ragnarök Muspelheim Seed piece in een Legendary Chest in Alberich Hollow, in het noordoosten van Radsvinn’s Rig in Svartalfheim. Je komt daar als je de 'Spirit of the Rebellion' Favour doet.

Leg aan bij Radsvinn’s Rig, klim op de gouden ketting aan de linkerkant van Nornir Chest, gebruik je spear op de windplek en klim erop. Hier kun je ook beginnen aan de 'The Lost Treasure' Favour van de geest.

Spring over de kloof en ga vlakbij het grote standbeeld van een dwerg met een hamer naar links en blijf het pad aan de linkerkant volgen.

Ga naar links bij het standbeeld van de dwerg.

Dood alle vijanden in dit gebied, pak dan de Fire Bomb vlakbij op en gooi hem naar de Legendary Chest die wordt bedekt door puin.

Wanneer al het puin weg is, vind je het tweede Muspelheim Seed piece in deze kist. Nu kun je naar Muspelheim gaan om de trials te doen in The Crucible. Omdat deze uitdagingen redelijk moeilijk zijn, is het een slim idee om je hier goed op voor te bereiden!

Read this next