Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarök trailer vat verhaal eerste game nog eens samen

Mythologische samenvatting.

De release van God of War Ragnarök is nog maar enkele maanden verwijderd, en dus vindt Sony het gepast om een nieuwe trailer uit te brengen waarin het verhaal tot hiertoe nog eens samengevat wordt.

De trailer kreeg de toepasselijk naam Myths of Midgard en daarin vertelt Felicia Day aan de hand van een geïllustreerd boek het verhaal van de vorige game. Af en toe komt Mimir ook eens aan bod en dat zorgt voor enkele grappige momenten.

Cover image for YouTube videoGod of War Ragnarök Preview - Wat is God of War Ragnarök?

De God of War Ragnarök release valt op 9 november 2022. De game zal speelbaar zijn op alle PlayStation-consoles. Onlangs onthulde ontwikkelaar Santa Monica Studio nog de grafische opties en het kostplaatje van de verschillende edities van God of War Ragnarök op de PlayStation 5.

Op deze pagina vind je alles over de God of War Ragnarök release. Benieuwd wat we vonden van de vorige game? Lees dan eens de God of War review van Carl.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties