Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarok release - Waar en wanneer God of War Ragnarok kopen

Alles wat we weten over de release, Collector's Edition, upgrade en pc-versie.

Een van de sterkhouders op alle PlayStation-generaties is de God of War-serie. In 2018 liet Santa Monica Studio met verve zien vaker met het bijltje gehakt te hebben. Met onder meer een nieuwe setting en meer diepgang in het verhaal tilde de ontwikkelaar de serie zelfs naar nieuwe hoogtes.

Na de uiterst succesvolle reboot kan een vervolg dan ook niet uitblijven. Niet God of War 2, maar God of War Ragnarok dus. De altijd vrolijke Kratos en zijn inmiddels puberende zoon Atreus moeten het Noordse eind der tijden genaamd Ragnarok zien te voorkomen. Hier lees je alles over de release, edities, console upgrade en eventuele pc-versie moet weten.

Op deze pagina:


God of War: Ragnarok release - Wanneer komt de game uit?

Aan het einde van de PlayStation 5-showcase in september 2020 werd God of War Ragnarok onthuld. Er is op het moment van schrijven geen exacte releasedatum bekend, maar het staat wel vast dat Sony zijn pijlen op 2022 richt.

De game komt vooralsnog exclusief voor beide PlayStation-platformen uit. Of er naast een PlayStation 4- en PlayStation 5-versie uiteindelijk ook nog een God of War Ragnarok pc-versie in zit, lees je verderop.


God of War Ragnarok pre-order - Wat krijg je in de Collector's Edition?

Op dit moment is het nog niet bekend wat je bij een God of War Ragnarok pre-order krijgt. Het is echter aannemelijk dat je bij een vroegtijdige bestelling een of meerdere skins voor Kratos krijgt.

Ook is het nog niet bekend welke speciale edities er zijn en wat die bevatten. God of War had naast de reguliere versie ook nog een Digital Deluxe Edition, Collector's Edition en Stone Mason Edition. Waarschijnlijk krijgt God of War Ragnarok soortgelijke edities, maar het is nog te vroeg om daar dieper op in te gaan.

Enkele jaren geleden bracht Sony overigens een Limited Edition God of War PlayStation 4 Pro-bundel uit. Het staat verre van vast, maar we zien in onze glazen bol een God of War Ragnarok PlayStation 5-bundel met een unieke faceplate. De wens is immers de vader van de gedachte.


God of War Ragnarok upgrade - Kun je de game gratis van PS4 naar PS5 overzetten?

God of War Ragnarok is voor zowel de PlayStation 4 als PlayStation 5 aangekondigd. Maar wat als je tussendoor van console gaat wisselen? Bij bepaalde games kun je gebruikmaken van de zogenaamde dual entitlement waarbij je gratis de game kunt overzetten. Het is op dit moment echter nog niet duidelijk of dat ook voor God of War Ragnarok geldt. Het is ook niet uit te sluiten dat de gratis console upgrade alleen voor bepaalde edities geldt, wat bijvoorbeeld bij Horizon Forbidden West is.


God of War Ragnarok pc - Is de game ook op pc speelbaar?

Zoals eerder vermeld is de game alleen voor beide PlayStation-platformen aangekondigd. Sony heeft verder geen uitlatingen gedaan over een eventuele God of War Ragnarok pc-versie. Dat hangt grotendeels af van hoe goed de pc-versie van de voorganger verkoopt. Daarnaast kan het nog eens rustig jaren duren voordat God of War Ragnarok überhaupt op pc wordt uitgebracht.

Wil je meer over de game weten, bijvoorbeeld over wie straks Kratos het leven zuur gaat maken? Hier lees je alles over God of War Ragnarok Thor.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties