Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarok lijkt volgens Zuid-Koreaanse rating dit najaar te lanceren

청소년이용불가

God of War Ragnarok heeft in Zuid-Korea een rating gekregen. Daardoor lijkt de geplande release dit jaar een stap dichterbij te zijn.

Het Zuid-Koreaanse Game Rating and Administration Committee (GRAC) heeft de game de rating 'niet geschikt voor jeugd' gegeven, wat correspondeert met PEGI 18 hier. Als reden voor de rating wordt onder meer excessief geweld, grof taalgebruik en drankgebruik genoemd.

Hoewel er in het rapport geen lanceringsdatum genoemd wordt, heeft de instantie de game beoordeeld aan de hand van een complete versie. Dat houdt dus in dat een uiteindelijke God of War Ragnarok release niet ver weg meer kan zijn.

Bekijk op YouTube

Horizon Forbidden West kreeg bijvoorbeeld drie maanden voor de uiteindelijke lancering een rating van het GRAC. Dat zou dus betekenen dat God of War Ragnarok in september of oktober uitkomt, maar het is vooralsnog koffiedik kijken.

Naar verwachting komt er deze zomer een State of Play, met daarin mogelijk nieuwe beelden en een concrete releasedatum van God of War Ragnarok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.
Reacties