Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarök krijgt vier grafische settings

Ragnarok ziet er goed uit!

God of War Ragnarök bevat in totaal vier grafische settings. Dat ontdekten enkele redacties die al aan de slag zijn met de game.

De game ondersteunt de opties "Favour Resolution" en "Favour Performance", die zijn elk nog eens onderverdeeld zijn in de categorieën waarbij je een al dan niet een televisie of scherm hebt met HDMI 2.1-ondersteuning en waarbij de opties voor een hogere framerate zijn in- of uitgeschakeld.

Zo krijg je bij de opties "Favour Resolution" en "Favour Performance" zonder een HDMI 2.1-kabel achtereenvolgend toegang tot een 4K-resolutie en 30 fps of 60 fps met een opgeschaalde 4K-resolutie.

Cover image for YouTube videoGod of War Ragnarök Preview - Wat is God of War Ragnarök?

Bij de opties waarbij je een HDMI 2.1-kabel gebruikt en hogere framerates hebt aanstaan, krijg je bij "Favour Resolution" toegang tot een 4K-resolutie en 40 fps. Wie een televisie of scherm heeft met VRR-ondersteuning speelt de game bij "Favour Performance" aan 120 fps.

Wil je meer weten over de eerste uren van de nieuwste God of War, lees dan zeker eens de God of War Ragnarök preview van Menno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties