Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarök oplossing van de Alfheim Temple of Light Legendary Chest puzzel

Zo krijg je de white marble Legendary Chest.

Ondanks de hints van Atreus en Tyrvan is het moeilijk om de Temple of Light Legendary Chest puzzle op te lossen terwijl je in Alfheim bent in God of War Ragnarök.

Je kunt gemakkelijk vast komen te zitten terwijl je de puzzel met de white marble en purple Twilight Stone probeert op te lossen. Daarom vind je hieronder de oplossing van de Legendary Chest puzzel in de Temple of Light.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube
God of War Ragnarok Review - Donders goed

De locatie van de Alfheim Temple of Light white marble Legendary Chest in God of War Ragnarök

De white marble Legendary Chest puzzel vind je in de kamer waar je het tegen de light Elves moest opnemen. Of het gevecht waar Tyr beloofde dat hij de vijanden ging verslaan, maar waar Kratos en Atreus het uiteindelijk moesten oplossen.

Je vindt deze Legendary Chest na het gevecht met de Light Elves.

Ga niet door de grote heldere deur voor je, maar ga naar links en spring naar beneden om het golden wheel te vinden. Negeer het wiel en ga door de deur ernaast om te beginnen aan de Legendary Chest puzzel.

Zo los je de Alfheim Temple of Light white marble Legendary Chest puzzel op in God of War Ragnarök

Ondanks de hulp van Tyr en je axe die in het witte marmer zit, is de Legendary Chest in the Temple of Light moeilijk te bereiken omdat de oplossing ervan precisie vereist.

Je moet je axe naar de purple Twilight Stone gooien, zodat die in het witte marmer achter de lift chain blijft steken. Laat je axe vervolgens op de juiste plek terugkomen waardoor de ketting breekt en de lift met de Legendary Chest erop naar beneden zakt.

Om alles wat vindt sneller te laten gaan, vind je hieronder hoe je de white marble Legendary Chest puzzel oplost in The Temple of Light in Alfheim:

  1. Trek de purple Twilight Stone met de ketting naar boven zodat die naar rechts en de chest wijst.
  2. Richt met je axe naar het midden van de Twilight Stone terwijl je de ketting vasthoudt tot de lijn blauw wordt.
  3. Gooi je axe zodat die in het witte marmer zit, laat dan de ketting los zodat de Twilight Stone valt en de lift stijgt.
  4. Laat je axe terugkomen zodat de zilveren cirkel boven de lift kapotgaat.

Nu kun je naar het platform onder je springen en de Legendary Chest openen om de 'Hilt of Gram' Relic te krijgen. Dankzij die laatste kun je een burst of rage doen die naburige vijanden Stunned.

Veel succes bij het verkennen van de volledige Temple of Light!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties