Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Ragnarök - Alfheim Barrens southern cave Legendary Chest puzzel oplossing

De oplossing van deze moeilijke puzzel.

Door de toevoeging van de Twilight Stone mechanic in God of War Ragnarök zijn de red node puzzels nog moeilijker om op te lossen dan voorheen. Zeker die met de Legendary Chest in de southern cave of The Barrens in Alfheim kan je even doen zweten.

Omdat deze puzzel moeilijk op te lossen is, geven we je hieronder de oplossing voor de Alfheim Legendary Chest puzzel in Alfheim.

Zij die meer hulp nodig hebben met God of War Ragnarök, lezen best eens de gidsen over de oplossing van de Legendary Chest Puzzel in de Temple of Light en de locatie van het Muspelheim Seed.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube
God of War Ragnarok Review - Donders goed

De locatie van de Alfheim The Barrens southern cave Legendary Chest in God of War Ragnarök

Als je op zoek bent naar de laatste Legendary Chest in The Barrens van Alfheim, dan vind je die in het zuidelijke deel van dit gebied.

Je weet dat je in de juiste grot zit als je red nodes ziet gloeien op de Dark Elf hive.

Om toegang tot de grot en de Legendary Chest puzzel te krijgen, moet je via de smalle scheur in de muur aan de rechterkant gaan. Ga op zoek naar een kleine boom die op de nabijgelegen rotsen boven de scheur groeit, want dat is de exacte locatie van de puzzel.

Zo los je de Alfheim The Barrens southern cave Legendary Chest puzzel op in God of War Ragnarök

De puzzel in de southern cave of The Barrens in God of War Ragnarök is zo ingewikkeld, omdat je hem enkel met haarfijne precisie kunt oplossen. Je moet zo precies zijn dat je misschien al de juiste oplossing hebt opgegeven, maar dacht dat die toch niet werkte omdat ie niet activeerde.

Om deze Legendary Chest puzzel in Alfheim op te lossen, moet je jouw axe naar de purple Twilight Stone gooien om twee red nodes kapot te maken. Haal je axe snel terug om de derde en laatste red node kapot te maken en snel en voor altijd komaf te maken met de hive matter. Door dat laatste maak je ook een pad vrij naar de Legendary Chest.

Je moet je axe naar de juiste plaats op de Twilight Stone gooien, terwijl je op de juiste plek staat naast de derde red node om ervoor te zorgen dat hij breekt als je hem terugroept.

Om alles wat te versnellen te laten gaan, vind je hieronder hoe je de Legendary Chest puzzel oplost in The Barrens in Alfheim:

  1. Ga achteruit en sta links naast de derde red node.
  2. Gooi je axe naar de linkerbovenhoek van de purple Twilight Stone.
  3. Draai naar de derde node en roep je axe terug van zodra die door de twee red node gaat.

Je moet een paar keer proberen om de juiste plek te vinden, maar als je de onderstaande afbeeldingen volgt, dan lukt het je vast na een paar keer om bij de Barrens Legendary Chest te geraken. Verplaats Kratos elke keer voor je jouw axe gooit als je niet zeker weet of je het bovenstaande bereikt als je jouw wapen terugroept.

Sta en gooi de axe naar hier om deze Barrens Legendary Chest puzzel op te lossen.

De Legendary Chest in de southern cave bevat de 'Rond of Affliction' Shield Attachment. Wanneer je die uitrust en een shield bash uitvoert, dan consumeert die de status van de getroffen vijand en zorgt die voor een elemental explosie.

Veel succes bij het verkennen van de The Barrens!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

God of War Ragnarok

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties