Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War pc-versie aangekondigd

Volgend jaar is het zover.

God of War (2018) komt volgend jaar naar de pc. Eerder vandaag gingen de winkelpagina's voor de game op Steam en de Epic Games Store online. Daar valt te lezen dat de pc-versie vanaf 14 januari 2022 beschikbaar is en 50 euro kost.

De pc-versie ondersteunt onder andere 4K-resoluties en een unlocked framerate. Daarnaast worden ook de nieuwe DLSS- en Reflex low latency-technologieën van Nvidia ondersteund. Uiteraard kun je de game nu ook met muis en keyboard spelen. ten slotte krijgt je ook enkele shield skins en armor sets als extra digitale content.

De minimale en aanbevolen systeemvereisten staan momenteel nog niet opgelijst. Sony geeft enkel aan dat je voor de pc-versie minstens 80 GB aan vrije schijfruimte moet voorzien.

Volgend jaar komt eveneens God of War: Ragnarok uit, al zal die sequel bij de release niet op de pc beschikbaar zijn. Wil je onze mening over de game nog eens lezen, dan vind je hier de God of War review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

God of War

PS4, PS2, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties