Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War New Game+ modus komt eind deze maand uit

Sterkere vijanden en nieuwe crafting mogelijkheden.

Ontwikkelaar Sony Santa Monica laat weten dat de God of War New Game Plus modus eind deze maand uitkomt. Vanaf 20 augustus kun je het opnemen tegen sterkere vijanden en beschik je over nieuwe crafting mogelijkheden.

Dankzij de update kun je het verhaal opnieuw te beleven met alle upgrades die Kratos eerder heeft verzameld. Daarnaast heb je de optie om zelf de moeilijkheidsgraad in te stellen, waardoor het niet per se moeilijker wordt.

Ga je echter wel voor een uitdaging dan introduceert de modus sterkere vijanden die ook over nieuwe vaardigheden beschikken. Tijdens je avontuur vind je nu ook een nieuwe grondstof genaamd 'Skap Slag' waarmee je je uitrusting nog verder kunt verbeteren.

Tot slot wordt het ook mogelijke om in de New Game Plus modus alle cinematics weg te drukken zodat je ongestoord verder kunt spelen. Carl zijn God of War review vind je op de site. Wil je meer weten? Lees dan ons overzicht met alle God of War informatie.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties