Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War III betekent niet het einde

Kratos gaat alles behalve al op pensioen.

Fans van brutale mythes zijn ongetwijfeld vol ongeduld aan het wachten op de komst van maart, de maand waarin het epische God of War III in de rekken zal verschijnen. Het zal dan ook voor velen als muziek in de oren klinken dat het einde van de trilogie absoluut niet het einde betekent van God of War.

John Hight, product development directeur bij Sony Santa Monica, wist het volgende te vertellen aan Gamervision: "Dit is met zekerheid het einde van de trilogie, maar we blijven gewoon God of War games produceren. Wel gaan we goed opletten wat we precies doen; we zijn de bezitters van de franchise en we willen het niet verknallen op bezoedelen."

Als de man z’n belofte om met veel zorg de franchise verder te zetten kan nakomen, zal je ons niet horen klagen, integendeel zelfs. Vijf dagen geleden werden er trouwens nog enkele verse screenshots op ons losgelaten.

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen