Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War heeft geen quick time events

En meer nieuwe informatie.

God of War-regisseur Cory Barlog heeft in meerdere interviews veel nieuwe details over de game onthuld.

In de meest recente God of War trailer zie je een Griekse vaas met daarop een afbeelding van Kratos. Volgens Barlog bestaan 'alle mythologieën tegelijkertijd in het God of War-universum' en wordt Kratos zijn oorsprong niet vergeten.

Vorig jaar raakte bekend dat God of War een 'vader-zoon avontuur' is. Kratos' zoon Atreus vecht mee en vertaalt Noorse teksten in de game.

Barlog benadrukt dat je 'geen babysitter voor Atreus' bent. De jongen kan voor zichzelf zorgen en beschikt naarmate je progressie maakt over steeds meer vaardigheden. Je moet echt samenwerken en het is bedoeling dat je met beide personages een band vormt.

Verder keren quick time events niet terug. Barlog geeft aan er 'klaar mee te zijn' en zegt dat de studio 'iets beters heeft gevonden.' De cinematische gedeeltes controleer je nu zelf, inclusief de gevechten met grote vijanden.

Er blijft wel een variatie op quick time events bestaan. Door meerdere keren op dezelfde knop te drukken of met de control sticks te draaien, wordt de actie op het scherm nagebootst. Je drukt echter niet langer op een exact moment een specifieke knop in.

Buiten 'begin 2018' , is er geen releasedatum voor God of War genoemd. Wil je meer over de game weten? Lees dan ons overzicht met God of War informatie.

Wil je meer weten? Hier lees je over de God of War release date, gameplay, trailers en alles wat we weten.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties