Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War en inFAMOUS Collection aangekondigd

Veel games voor weinig.

Sony heeft een nieuw label geïntroduceerd: de 'Collections.' Vanaf 28 augustus brengt Sony gameseries uit onder dit label met een makkelijk herkenbare boxart, te beginnen met God of War en inFAMOUS. Tenminste, in Amerika. Dat is te lezen op de Amerikaanse PlayStation blog.

In de God of War Saga vind je maar liefst vijf (vijf!) God of War games terug: de eerste drie delen plus de twee PSP-games. Alle games zijn geremastered met HD-graphics en hebben trophy support. Ook wordt er gesproken over exclusieve bonuscontent en een code voor één maand gratis PlayStation Plus.

De inFAMOUS Collection is een verzameling van de eerste twee games en de downloadbare Festival of Blood uitbreiding. Daarnaast kun je aan de slag met extra missies en krijg je toegang tot nieuwe kostuums, powerups en wapenstijlen.

Beide verschijnen naast de Ratchet and Clank Collection die al in Europa verkrijgbaar is. Sony heeft bekend gemaakt dat de games in de collecties ook los verkrijgbaar zijn, mocht je enkele titels al in je bezit hebben.

De collecties kosten $29.99 per stuk en zijn zowel in de winkel te koop als in de PlayStation Store. Of deze collecties ook naar Europa komen is nog niet bekend.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties