Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War Collection region free

PS3-versie deeltje 1 en 2 importeren dus.

De God of War Collection is een pakket waarin de eerste twee avonturen van Kratos te vinden zijn, en dat op één Blu-ray schijfje. De spellen worden met andere woorden speciaal voor de PlayStation 3 opnieuw uitgebracht, en dat met enkele extra features aan boord. Zo zijn beide spellen volledig herzien en worden ze weergegeven in 720p. Bovendien hebben de twee games Trophies aan boord, wat natuurlijk altijd leuk is.

Het spijtige aan de zaak is dat Sony geen plannen heeft om de God of War Collection dit jaar nog in Europa uit te brengen. Enkel Amerikanen krijgen de bundel rond het einde van 2009 te zien, maar dat zal fans van de reeks gelukkig niet tegenhouden om de kerstperiode door te brengen met de kale oorlogsgod.

De God of War Collection zal namelijk geen region lock bevatten. De Amerikaanse versie kan met andere woorden zonder enig probleem gespeeld worden op Europese PS3-consoles. Importeren geblazen dus!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties