Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God of War: Ascension releasedatum bekend

En informatie over de speciale edities.

God of War: Ascension is vanaf 13 maart 2013 verkrijgbaar in Europa. Dat heeft Sony bekend gemaakt op diens Europeese PlayStation Blog. Daarnaast is bekend wat we mogen verwachten van verschillende speciale edities.

Van de edities zijn nog geen afbeeldingen, maar wel informatie. Ten eerste is er de 'gewone' Special Edition. Deze bevat de game (uiteraard) verpakt in een steelbook hoesje, een digitale versie van de soundtrack, een dynamisch thema, avatars en bonus experience voor de multiplayer modus.

De Collector's Edition kent dezelfde inhoud maar voeg een standbeeldje van Kratos toe en een speciale DLC-pas waarmee alle toekomstige downloadable content gratis gedownload kan worden.

God of War: Ascension is de eerste God Of War game met een multiplayer modus. In de 'Favor of the Gods' modus strijden teams tegen elkaar om punten door elkaar af te maken of door strategische punten op de map te vangen. Daarnaast is er ook nog gewoon een singleplayer modus waarbij je weer als vanouds met Kratos aan de slag mag.

Read this next