Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

God Eater 2 Rage Burst en God Eater Resurrection releasedatum bekend

Postapocalyptische jacht begint in augustus.

De releasedata van God Eater 2 Rage Burst en van God Eater Resurrection vallen op 30 augustus. Dit maakt uitgever Bandai Namco bekend.

God Eater Resurrection is een remake van God Eater Burst, wat al een remake was van de eerste God Eater-game. In God Eater Resurrection vind je gameplay die licht aangepast is voor een betere balans en nieuwe vaardigheden zoals de Predator-vechtstijl. Ook is het verhaal wat aangepast om de overgang tussen dit deel en God Eater 2 Rage Burst vloeiender te maken.

God Eater 2 Rage Burst is een remake van God Eater 2 dat zich drie jaar na het eerste deel afspeelt. Ook deze game heeft een herbalancering gekregen. Ten slotte krijg je een extra verhalend gedeelte na het einde van de originele game.

Beide games komen uit op 30 augustus voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Bij de Day One-editie van God Eater 2 Rage Burst zit een downloadcode voor God Eater Resurrection inbegrepen. Ook krijg je met die editie toegang tot enkele DLC-kostuums zoals die van Sword Art Online: Hollow Realization, Tales of Zestiria en Tokyo Ghoul.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Over de auteur

Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen