Giveaways Win een premium-account voor S.T.A.L.K.E.R.-opvolger Survarium

Eurogamer Benelux geeft in samenwerking met Vostok Games codes weg voor Survarium, de free-to-play shooter van de makers van S.T.A.L.K.E.R!

Met de code scoor je een week lang een premium account. Daarmee verdien je verschillende bonussen, zoals een boost in ervaringspunten en andere beloningen aan het einde van de match.

Ook krijg je 5000 'Golden' op je account gestort. Met dit in-game geld koop je bijvoorbeeld modificaties voor je wapens en skins voor je personage. Ook kun je er wapens mee repareren die kapot dreigen te gaan.

Survarium speelt zich net als de S.T.A.L.K.E.R.-games af in een naargeestig, post-apocalyptisch Rusland. De game zit nog in open bčta en biedt vooralsnog enkel PvP-modi aan. Je kiest daarbij een factie en neemt het op tegen spelers van de andere partij. Uiteindelijk staat er ook een Freeplay-modus op het programma, waarin je alleen of samen dient te overleven in een open spelwereld.

Update 0.27 is overigens net uit. Met de nieuwe 'Research'-modus, de extra wapens en de toevoeging van dagelijkse 'quests' is het een van de grootste updates voor Survarium tot nu toe.

Om de key te gebruiken, moet je geregistreerd en ingelogd zijn op de site van Survarium. Onder Profile vind je dan Promo-codes. Druk op Add promo-code en voer je code in. Houd er rekening mee dat het soms een tijdje duurt voor de bonussen aan je account zijn toegevoegd. De wachttijd kan oplopen tot een half uur, dus heb geduld!

Dit weggevertje is afgelopen. Als jij een winnaar bent, dan staan alle nodige instructies onderaan deze pagina. Zie je deze goddelijke instructies niet, dan behoor je niet tot de gelukkigen. Volgende keer beter!