Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gigabyte lanceert nieuwe AORUS 5 en 7 gaming laptops

Met een focus op mid-range.

Pc-fabrikant Gigabyte lanceert de nieuwe mid-range AORUS 5 vB en AORUS 7 vB gaming laptops. Met deze nieuwe modellen in de AORUS-lijn richt het bedrijf zich op consumenten die hun laptop zowel voor werkdoeleinden als voor gaming willen gebruiken.

Zowel de AORUS 5 als 7 hebben de nieuwe 10th Generation Intel Core i7-10750H processor, een NVIDIA GeForce RTX 20 series grafische kaart, een IPS FHD display met een refresh rate van 144Hz en Gigabytes eigen Windforce koelingssysteem.

"Wij richten ons op het leveren van uitzonderlijke visuele ervaringen en tegelijkertijd bieden wij prestatiegerichte gamers een overweldigende, visueel meeslepende en zeer intense game-ervaring," aldus Steven Chen, de vice-voorzitter van het Gigabye Mobility Business Center.

.

"Bovendien zijn deze flagship laptops betaalbaar en een goede keuze voor gebruikers die hun laptop overdag voor werk gebruiken en er 's avonds mee gamen".

Meer informatie over de AORUS 5 en AORUS 7 valt hier te vinden. Gigabytes AERO-reeks gaming laptops scoort bovendien hoge punten, zoals je kunt lezen in Carls Gigabyte AERO 15 gaming laptop review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties