Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghostwire: Tokyo krijgt rating in Zuid-Korea

Voor geesten van 15+.

Ghostwire: Tokyo heeft onlangs een rating gekregen voor de pc in Zuid-Korea. Dat meldt Gematsu. Of dit betekent dat ontwikkelaar Tango Gameworks binnenkort een concrete releasedatum aankondigt, is niet duidelijk.

Wanneer je de ratingspagina vertaalt, ontdek je dat de game bestemd is voor spelers van 15 jaar en ouder. Verder ontdek je via de inhoudspictogrammen dat de game drugs, grof taalgebruik en elementen die gokken aanmoedigen of aanleren bevat.

Daarnaast kom je ook meer te weten over de setting en het verhaal van de game. Zo speelt de game zich af in de speciale Tokiose wijk Shibuya en krijg je de opdracht om de jongere broer van de protagonist te redden. Om je bij deze opdracht te helpen, krijg je toegang tot spirituele krachten.

Dankzij deze rating en de uitgestelde Ghostwire: Tokyo releasedatum vermoeden we dat ontwikkelaar Tango Gameworks binnenkort over de brug komt met een concrete datum.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties