Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GhostWire: Tokyo krijgt eerste gameplaybeelden en lanceert in 2021

Geesten zijn de rode draad.

Tijdens de PlayStation Future of Gaming livestream werden voor het eerst gameplaybeelden van het reeds aangekondigde GhostWire: Tokyo getoond. Daarnaast weten we nu ook dat de game in 2021 lanceert voor de PlayStation 5.

De bijbehorende trailer toont een versie van Tokyo waar 99% van de mensen plaats heeft gemaakt voor paranormale wezens die het hoofdpersonage proberen uit te schakelen. Om jezelf te verdedigen en het mysterie te ontrafelen, maak je gebruik van krachtige vuur- en ijsaanvallen.

Als we verder goed kijken, zien we dat het hoofdpersonage op een bepaald moment een bepaalde plaats omtovert tot een prachtige groene tuin. Daardoor vermoeden we dat je gebieden moet ontdoen van de mysterieuze wezens om ze vervolgens te zuiveren zodat de bewoners van de stad kunnen terugkeren.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties