Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghostwire: Tokyo komt in april uit voor Xbox

Extra content voor iedereen!

Iets meer dan een jaar na de oorspronkelijke release voor pc en PlayStation 5 komt Ghostwire: Tokyo binnenkort ook uit voor Xbox Series X/S. Vanaf 12 april kunnen gamers uit het groene kamp met de game aan de slag. Ghostwire: Tokyo is diezelfde dag ook beschikbaar via Game Pass voor pc en Xbox.

Op 12 april krijgt de game ook gratis nieuwe content op alle beschikbare platformen via de Spider's Thread update. Zo komen er onder andere nieuwe locaties, quests en vijanden. Er worden ook enkele cutscenes toegevoegd aan het hoofdverhaal.

Cover image for YouTube videoGhostwire: Tokyo | Spider's Thread Update Teaser

Je kunt ook aan de slag met enkele nieuwe skills, alsook de nieuwe Spider's Thread mode. Dat is een soort van roguelike-modus waarin je 30 levels na elkaar moet overleven zonder te sterven. Je kunt echter wel bepaalde upgrades meenemen naar volgende runs.

Onze Joachim was vorig jaar alvast onder de indruk van de nieuwe game van Tango Gameworks. Zijn oordeel lees je in de Ghostwire: Tokyo review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

GhostWire: Tokyo

PS4, PS5, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties