Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GhostWire: Tokyo en Deathloop komen aanvankelijk enkel naar PS5 en pc

Bethes-das straf!

Zowel GhostWire: Tokyo als Deathloop komen aanvankelijk enkel naar PlayStation 5 en pc. Dat raakt bekend via de officiële PlayStation blogberichten naar aanleiding van de nieuwe gameplaybeelden van GhostWire: Tokyo en Deathloop.

Het is nog niet duidelijk hoelang deze 'timed console exclusivity' deal duurt en wanneer de games dus uiteindelijk op de Xbox Series X zullen verschijnen.

Bekijk op YouTube

Beide games worden op nog onbekende datums in 2020 en 2021 uitgegeven door Bethesda Softworks. Momenteel is GhostWire: Tokyo in ontwikkeling bij The Evil Within 2-ontwikkelaar Tango Gameworks. Deathloop wordt ontwikkeld door Dishonored 2-ontwikkelaar Arkane Studios.

Meer informatie over de eerder genoemde games vind je in de The Evil Within 2 review en Dishonored 2 review. Arkane Studios is volgens geruchten ook bezig met Prey VR. Meer informatie over de normale versie van die game vind je in de Prey review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Deathloop

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

GhostWire: Tokyo

PS4, PS5, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties