Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghostrunner lanceert in oktober

Slice and dice.

Ghostrunner lanceert op 27 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakte uitgever 505 Games middels een nieuwe trailer bekend.

Ghostrunner is een first-person cyberpunk game, waarin snelle actie en vlijmscherpe gameplay centraal staan. In de game is het de bedoeling om de Dharma Tower te beklimmen en wraak te nemen op Mara the Keymaster.

Ghostrunner maakt gebruik van het 'one-hit-kill'-principe, waarbij zowel jij als vijanden in één klap uitgeschakeld kunnen worden.

De game kost bij lancering 29,99 euro. Wanneer je een pre-order plaatst, krijg je bij release toegang tot twee katana's. Een van die katana's varieert per platform waarop je speelt. Tot slot krijgt Ghostrunner op 29 september een nieuwe demo op Steam.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties