Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ghost Recon Wildlands update voegt Rainbow Six Siege missie toe

Ook nieuwe modus, maps en classes.

Ubisoft heeft een nieuwe update uitgebracht voor Ghost Recon Wildlands. Die voegt onder andere Operation Archangel toe, een nieuwe missie die gebaseerd is op Rainbow Six Siege. Daarnaast biedt de update ook toegang tot een nieuwe modus, nieuwe maps en nieuwe classes.

In Operation Archangel ga je samen met enkele operators uit Rainbox Six Siege op zoek naar Caveira, een Braziliaanse agent die vermist is. Ook voegt de update twee nieuwe classes toe die gebaseerd zijn op Doc en Smoke uit Rainbox Six Siege. Er zijn bovendien twee nieuwe maps genaamd Checkpoint en industrial Factory.

Ten slotte voegt de update ook Ghost Mode toe aan de game. Die modus introduceert permadeath en limiteert je wapenarsenaal tot een pistool en één ander wapen. De modus is zowel solo als in co-op speelbaar.

Ghost Recon Wildlands lanceerde vorig jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Ghost Recon Wildlands review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties